Lei

Politica de confidentialitate


S.C. SSV AUTO S.R.L. ia foarte in serios securitatea și confidențialitatea datelor primite de la clienți,  de aceea ssvauto.ro  respecta legile in vigoare privind confidențialitatea datelor. S.C. SSV AUTO S.R.L.  se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și sa le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum si in scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului si a ofertelor acestuia. S.C. SSV AUTO S.R.L.  nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terțe persoane fizice sau juridice.

        Ce informații colectăm ?

Sunt două tipuri de informații pe care le colectam de la utilizatorii noștri.
Date personale furnizate:

Toate Datele Personale furnizate de către Utilizatori in scopul de a avea acces sau de a achizitiona anumite produse sunt protejate conform Legii 677/2001 privind protecția persoanelor, in ceea ce privește procesarea datelor personale precum si libera circulație a acestor date.

Informațiile solicitate dvs. prin formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru livrarea produselor comandate si anunțarea promoțiilor in curs si nu vor fi furnizate unei terțe parți.
Sunteți obligat sa furnizați datele solicitate prin formularul de comanda, acestea fiind necesare facturării si livrării. Refuzul dvs. in privința furnizării acestor informații determina neonorarea comenzii.
Acestea sunt informațiile pe care dumneavoastră le furnizați in cunoștința de cauza, de obicei pentru un scop explicit. Aceasta informație va fi păstrata in siguranța si va fi folosita doar pentru scopul pentru care ne-ați dat permisiunea.
Colectăm doar informaţiile cu caracter personal pe care dumneavoastra doriţi să ni le oferiţi sau a căror furnizare este necesară pentru ca noi să vă oferim (şi să îmbunătăţim) serviciile noastre. Colectăm atât informaţii cu caracter personal directe precum nume, adresă poştală şi adresă de e-mail, cât şi informaţii indirecte precum "cookies", informaţii referitoare la conexiune sau la sistem.

        Cum folosim datele dumneavoastră?

S.C. SSV AUTO S.R.L. utilizează informațiile pe care le culege prin intermediul acestui site astfel:  
1. pentru a va livra produsele comandate
2. pentru a îndeplinii solicitările pe care le-ați făcut
3. pentru a va contacta in cazul apariției unor probleme cu livrarea produselor
4. pentru a va furniza informații despre serviciile si produsele noastre
5. pentru a îmbunătății serviciile și experiența pe site

        Ce facem ca să păstram în siguranța informațiile dumneavoastră?

Puteţi avea încredere că S.C. SSV AUTO S.R.L. ia toate măsurile necesare pentru păstrarea confidenţialităţii şi securităţii informaţiilor cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteţi. Datele cu caracter personal pe care le deţinem vor fi păstrate în siguranţă, în cadrul sistemelor noastre, în conformitate cu politica noastră internă privind securitatea şi confidenţialitatea datelor.
Link-uri către alte site-uri.
S.C. SSV AUTO S.R.L. poate conține link-uri către alte site-uri, dar nu poate fi considerat responsabil pentru practicile de confidențialitate, de publicitate, de produsese si/sau de conținut ale acestora. Daca aveți întrebări cu privire la politica de confidențialitate a acelor site-uri, va rugam sa ii contactați direct.
Newsletter
S.C. SSV AUTO S.R.L. va da posibilitatea sa primiți materiale promoționale (newsletter), prin care aflați informații despre oferte speciale, produse noi, evenimente, etc. Pentru a primii aceste materiale trebuie sa completați formularul de înscriere. Daca doriți sa nu primiți acest tip de mesaje, va rugam sa urmați instrucțiunile de dezabonare aflate la sfârșitul fiecărui material promoțional. Cererea de dezabonare nu va împiedica trimiterea de e-mail-uri de comunicare cu privire la comenzile pe care le faceți sau la întrebările pe care ni le adresați.
Modificări ale prezentei Politici Confidențialitate & Securitate
Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că prezenta Politică este parte integrantă a Termenilor & Condiţiilor de utilizare a acestui Website şi este parte integrantă a Contractului încheiat între noi şi dumneavoastră. Este posibil ca, din când în când, să modificăm prezenta Politică, în întregime sau parţial, la propria discreţie. Orice modificări aduse prezentei Politici vor intra în vigoare imediat în momentul postării politicii revizuite pe Website. În funcţie de natura modificării, vom anunţa modificarea: (a) pe pagina Website-ului, sau (b) prin email, dacă avem adresa dumneavoastră de email. Cu toate acestea, în orice caz, prin utilizarea în continuare a Website-ului după întreprinderea oricărei modificări, se va considera că aţi fost de acord cu respectivele modificări. În cazul în care nu sunteţi de acord cu termenii prezentei Politici, după cum aceasta poate fi modificată din când în când, în întregime sau parţial, trebuie să încetaţi utilizarea Website-ului.
Pentru informare si suport, ne puteți contacta la adresa: office@ssvauto.ro